Dirigent

Merethe Lammert Køhl Hansen er født i 1977. Uddannet på Det Kgl Danske Musikkonservatorium i 2002.

I 2000-2001 havde Merethe et studieophold i Paris hos prof. Susan Landale i repertoirespil og prof. Naji Hakim i improvisation og var derudover organist ved Den Danske Kirke i Paris.
Hun blev i sommeren 2001 ansat som organist og korleder ved Vor Frue Kirke, Kalundborg og fra oktober 2006 ansat som organist ved Sorø Klosterkirke og indtrådte samtidig som kunstnerisk leder for Sorø Internationale Musikfestival – Klassisk i Sorø.
I 2012 grundlagde Merethe Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor og har siden bygget koret op med korskole, drengekor og mandskor med forældrebaseret støtteforening, sangpædagog og frivillige hjælpere.

Fra 2015 har Merethe undervist på dirigentkurser gennem Børnekorakademiet og færdiggjorde i 2018 Kandidatuddannelse i korledelse på Syddansk Musikkonservatorium hos Alice Granum.

Løbende har Merethe givet adskillige koncerter både som solist, dirigent og akkompagnatør i ind- og udland og har derudover deltaget aktivt i flere masterclasses i både orgelspil og korledelse. Spiller bl.a. i ”Den lille bitte opera” der laver skolekoncerter gennem Levende Musik i Skolen og er flittig som akkompagnatør i mange forskellige sammenhænge, både opera, lied, instrumentalister og continuo.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen